Kontakt oss

Rådgivning

Hvor god er helsen til bedriften din?

 

Vi kan gi bedriften din en grundig sjekk fra topp til tå. Kall det gjerne en helsesjekk. Vi undersøker alle delene av bedriften, og gir deg gode råd til hvordan du kan gjøre driften enda sunnere.

 

Dette er noe av det vi er aller best til: Vi stiller kritiske spørsmål, analyserer regnskapstall og kjører risikoanalyser.

 

Vi gir deg også praktiske råd om helt konkrete ting om økonomien og strukturen i bedriften din. For eksempel: Hvordan tar du korrekt utbytte? Hvordan bør aksjonærsammensetningen være? Hvordan bør du strukturere selskapet? Hvordan løser du best ting som skatteoptimalisering, momsproblematikk, lån til selskapet og konsernbidrag?

 

Iblant kan det også være mye å spare på å ha noen fagpersoner til å se på kontraktene dine.

 

Hvis vi allerede er revisoren din, er vi i en perfekt posisjon til å gi deg råd om økonomien til bedriften din. Vi er en uavhengig part som kjenner bedriften og har tilgang på all nødvendig informasjon. Og vi har tung kompetanse på områder som selskaps-, regnskaps-, avgifts og skatterett.

 

For de aller fleste kundene våre gjør vi også skatterapporteringen. Da står vi ansvarlig, også økonomisk, hvis rapporteringen er gal. Det gir deg en ekstra trygghet.

 

 

Vi har tung faglig kompetanse internt, i tillegg til at vi har et bredt nettverk av dyktige fageksperter som vi henter inn. Vi er ikke best på alt, men vi kjenner de som er det.

 

 

Hva ønsker du råd om? Bare ta kontakt, så finner vi ut sammen hvordan vi kan hjelpe deg.